Aprecieri pe Facebook

luni, 5 martie 2012

Vladimir Putin a castigat al treilea mandat de presedinte

Vladimir Putin a castigat alegerile prezidentiale de duminica, cu mai mult de 64% din voturi, potrivit rezultatelor preliminare. 
Vladimir Putin, proaspat ales presedinte al Rusiei in noaptea de duminica spre luni, a aparut in fata a circa 100.000 de fani in apropiere de Kremlin cu o lacrima pe obrazul drept fapt care contrasteaza cu imaginea sa de om puternic. 



Vladimir Putin

Profesie
jurist
Data si locul nasterii
7 Octombrie 1952 - Leningrad

Varsta: 60 de ani


Vladimir Putin a studiat Dreptul la Universitatea din Leningrad, obtinand in 1974 diploma de licenta cu o dizertatie asupra politicii Statelor Unite ale Americii in Africa. In anul urmator este angajat de KGB, in serviciul de contraspionaj. Pana in 1990 a lucrat intr-un oficiu de informatii pentru statele europene occidentale, in fosta Republica Democrata Germana.
O data cu prabusirea sistemului comunist din statele satelite ale Uniunii Sovietice, revine la Leningrad, unde lucreaza la Universitate, ocupandu-se de relatiile internationale. Devine consilierul lui Anatoli Sobciak, primarul Leningradului, promotorul referendumului pentru restituirea vechiului nume al orasului, Sankt Petersburg. In 1996 este chemat la Moscova si primeste functia de adjunct in directia cabinetului presedintelui Federatiei Ruse, Boris Eltin. In iulie 1998 este numit director al Serviciului Federal de Securitate FSB, succesorul KGB-ului. Devenit Prim-Ministru in august 1999, Vladimir Putin ordona reluarea ostilitatilor in Cecenia.
La 31 decembrie 1999, Boris Eltin se retrage din functia de Presedinte al Rusiei, Putin devine presedinte interimar, pentru ca, la alegerile prezidentiale anticipate din 26 martie 2000, sa fie ales cu o majoritate de 52,50% din voturile exprimate.
Este reales in martie 2004, avand o majoritate comoda si in Duma de Stat (Parlament), ceea ce ii permite sa guverneze intr-un stil autoritar. Organizatiile pentru drepturile omului ii reproseaza ingradirea libertatii presei si nerespectarea libertatilor elementare in Cecenia. Atentatele teroriste de la New York din 11 septembrie 2001 i-au dat prilejul sa-si justifice propria politica "anti-terorista", facandu-l aliat al puterilor occidentale in coalitia impotriva terorismului international.

Sursa-Cititi mai multe: InfoPortal

Documente necesare pentru calculul taxei auto

DACIA LODGY
Taxa de poluare se calculeaza de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe baza unor documente pe care proprietarul autoturismului trebuie sa le depuna la Fisc.

Procedura prin care se calculeaza taxa auto a fost aprobata prin Ordinul ANAF nr. 28/2011.



Pentru a le fi calculata taxa de poluare, contribuabilii trebuie sa depuna la organul fiscal competent o cerere prin care solicita calculul taxei (Modelul de cerere il puteti consulta in fisierul 1 atasat al acestui articol) insotita de anumite documente, si anume:
  • Cartea de identitate a vehiculului;
  • Documente care atesta dobandirea autovehiculului pentru care se solicita plata taxei de catre contribuabiabil;
  • In cazul autovehiculelor rulate achizitionate din alte state, un document din care sa rezulte data primei inmatriculari a acestora;
Documentele trebuie prezentate in copie si in original, insa cele in originial vor fi restituite contribuabilului imediat dupa verificarea conformitatii si inscrierea pe copiile care raman la organul fiscal a vizei „conform cu originalul”.

Pentru autovehiculele in leasing, in locul cartii de identitate a vehiculului, va fi prezentat un document care sa contina elementele necesare calcului taxei al carui model este aprobat odata cu Procedura de calcul a taxei.

 Fisiere atasate:
1 - Cerere stabilire taxa
2 - Cerere stabilire taxa - vehicul in leasing
3 - Decizie stabilire taxa
4 - Decizie stabilire taxa - vehicul in leasing


Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_27952/De-ce-documente-ai-nevoie-ca-sa-ti-se-calculeze-taxa-auto-de-plata.html#ixzz1oH3Tmv3R

sâmbătă, 3 martie 2012

INCREDIBIL - DAVID BELLE - SFIDAREA GRAVITATIEI - PARKOUR SPORT EXTREM - SUPER SPECTACOL - 30 VIDEO

Parkour (prescurtat PK) este o disciplină care te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp.

 Practicanţii acestei discipline se numesc traceur-i. Antrenamentul acestora include elemente din spaţiul cotidian (artificial sau natural) cum ar fi balustrade, copaci, clădiri etc. Ei consideră acest gen de antrenament un mod de eliberare din constrângerile impuse de alte sporturi standardizate cât şi unul de depăşire a limitărilor autoinduse.


1,023,592 views

Antrenamentul este inspirat din "L'éducation Physique Virile Et Morale Par La Méthode Naturelle" (metoda naturală de educaţie fizică şi morală) cunoscută şi sub denumirea de Hebertisme, concepută de Georges Hébert (1875-1957), fost ofiţer naval care în călătoriile sale în Africa a fost uimit de abilităţile fizice ale populaţiei indigene.
Cel care a preluat şi a adaptat metoda naturalăa fost David Belle (n. 29 aprilie 1973), inspirat de tatăl său, Raymond Belle (1939 - 1999), fost militar în Vietnam recunoscut pentru faptele sale de eroism în cadrul "sapeurs-pompiers" - pompierii militari din Paris. David Belle a părăsit şcoala la 15 ani şi s-a dedicat în totalitate dezvoltării artei sale, Le Parkour.
Pe acest drum l-au urmat mai multe persoane printre care şi grupul Yamakasi, Jerome Ben Aoues, Sebastien Foucan, Les Tracers ş.a.(SURSA :http://ro.wikipedia.org/wiki/Parkour
ALTE SURSE :Blog Officiel - Parkour - Blogul oficial al lui David Belle ; Parkour.NET - Comunitate internaţională de parkour ;Traceurs.ro- Comunitate românească de parkour )


DAVID BELLE - SFIDAREA GRAVITATIEI - INCREDIBIL
PARKOUR SPORT EXTREM - SUPER SPECTACOL - 30 VIDEO Playlist 






vineri, 2 martie 2012

Film documentar produs de History.com - Nostradamus si anul 2012


Nu sunt sigur daca anul 2012 va fi anul Apocalipsei, dar de un lucru sunt sigur: Apocalipsa nu va fi sfarsitul lumii ci o transformare spirituala cand binele va invinge raul, iar despre acest lucru cand se va produce,
"Nimeni nu cunoaşte ziua aceea, afară de Dumnezeu Tatăl"








joi, 1 martie 2012

1 MARTIE MARTISOR - Vestitorul primaverii !

La multi ani, cu sanatate si fericire, tuturor doamnelor si domnisoarelor !



motanul-indragostit.jpg martisor-martie.jpg declaratie.gif




Si pentru barbati un martisor inedit dela ele.ro :






martisor-inedit.jpg