Aprecieri pe Facebook

miercuri, 24 aprilie 2013

Cum puteti vorbi gratuit in toata lumea?

Cum puteti vorbi gratuit in toata lumea?




Pentru ca momentele alaturi de cei dragi nu sunt niciodata suficiente, iar apelurile telefonice sunt mereu scurte de teama costurilor, o serie de aplicatii si programe va ofera convorbiri nelimitate gratuite. Acestea pot fi instalate pe laptopuri, iPad-uri sau smartphones.



1.Viber, o aplicatie creata atat pentru Android cat si pentru iPhone, ofera posibilitatea convorbirilor sau SMS-uri gratuite. Conditia este ca persoana apelata sa detina un smartphone pe care a instalat aplicatia Viber.





Aplicatia se foloseste de conexiunea la internet:

-Wi-Fi acasa, la birou sau intr-un spatiu public
-pachet de date de la operatorul GSM


Chiar daca nu aveti posibilitatea de a va conecta la Wi Fi si trebuie sa folositi conexiunea la internet disponibila prin pachetul de date, convorbirile internationale vor fi mult mai ieftine. Aceasta deoarece costul abonamentului de date, care include un anumit consum, este semnificativ mai mic decat costul convorbirilor lungi cu numere internationale sau in roaming.

Viber este disponibila pe Android Market si in App Store pentru toate tipurile de smartphone cu sisteme iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia sau Obada. Dupa instalare aplicatia identifica contactele din agenda care au instalat Viber, astfel incat veti sti cu cine puteti conversa in acest mod.

Prin aceeasi aplicatie se pot transfera fotografii sau mesaje SMS.


2. Tango este o aplicatie pentru apeluri de voce si video gratuite prin 3G sau Wi-Fi, care se bucura de o popularitate crescuta in randul utilizatorilor de telefoane cu sisteme Android si iOS. Dezvoltatorii au lansat si o versiune pentru cei care detin telefoane cu Windows Phone Mango. Aplicatia nu se limiteaza doar la platfomele mobile, ci a fost dezvoltata o interfata pentru PC-uri, astfel incat pot fi efectuate apeluri intre telefoane si PC sau intre PC si PC. Tango este 100% gratuita in App Store.





3. Fring este un serviciu de Multi messenger gratuit care va permite sa vorbiti gratuit in reteaua Skype. Programul se descarca de pe pagina oficiala direct pe telefon, pe care veti primi un SMS cu link-ul de download al softului. Indiferent de serviciul de telefonie mobila, puteti accesa conturile de Skype, MSN Messenger, ICQ, SIP, Google Talk sau Yahoo. Daca sunteti conectat la un hotspot puteti vorbi gratuit de pe telefonul mobil cu un utilizator conectat oriunde in lume pe Skype. Fringe este un multimessenger care va permite sa comunicati cu cei dragi de pe iPhone, iPod touch sau orice alt telefon de generatie noua cu acces la internet.






4. Indiferent de dispozitivul pe care il utilizeaza persoana cu care intentionati sa vorbiti, Skype permite apeluri video si mesaje instantanee gratuite printr-o conexiune 3G sau Wi-fi. Pastrati legatura cu cei dragi de acasa, de la birou sau de oriunde pentru ca Skype este disponibil pe computer, smartphone, tableta, TV si chiar si pe telefonul fix. Este necesar sa aveti un cont activ de gmail, yahoo sau hotmail.






Sursa Flanco

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Romanii au talent semifinala 3 din sezonul 3 - 19 aprilie 2013

Romanii au talent semifinala 3 din sezonul 3 - 19 aprilie 2013 


Vizioneaza online reluare

Românii au talent (Romania's Got Talent) este o emisiune de televiziune care a debutat la ProTV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program tv dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Juriul emisiunii este compus din Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.








vineri, 19 aprilie 2013

Incredibil, Base Jumping cu 250 km/ora - adrenalina la max video

Incredibil, Base Jumping cu 250 km/ora - adrenalina la max video

Base Jumping este un sport dezvoltat in principal din parasutism dar diferentele intre ele sunt foarte mari. Una ar fi distanta fata de sol, care ii forteaza pe practicantii de base jumping sa renunte la parasuta de rezerva, pentru ca nu au timp sa o deschida, si mai ales timpul de planare care, dupa deschiderea parasutei, se reduce la ordinul a catorva secunde.

In caz ca erai curios, intre anii 1981 si 2009 au fost inregistrate 133 de decese provenite de la astfel de sarituri.

"BASE" este un acronim format din prescurtarile celor patru zone de unde se poate practica base jumping: cladiri, antene, poduri, pamant (Building, Antenna, Span, Earth).

La inceputul anilor '80 toate sariturile se faceau cu echipamentul standard de parasutism (parasuta pricipala si parasuta de rezerva) dar ulterior au fost inventate echipamente speciale care sa completeze cerintele practicantilor (ex: wingsuit, un costum special, dupa modelul liliacului, pentru a plana pe distante mari).


Alexander Polli, a reusit o performanta demna de invidiat: dupa ce a sarit dintr-un elicopter a reusit sa treaca printr-o fereastra dintr-un munte, cu o viteza de aproximativ 250 de km pe ora. Acesta purta un costum de zburat, care permite oamenilor sa imite zborul. Sau, dupa cum explica Huffington Post, ganditi-va la un liliac pentru a va face o imagine.

Performanta a fost filmata de mai multe camere in high-definition, inclusiv una montata pe casca lui Alexander.

Cand a anuntat postarea filmarii pe Twitter, Alexander Polli a scris: "Traiesc asa pentru ca sunt constient ca am o singura viata".

Polli, in varsta de 27 de ani, a explicat ca i-a venit ideea in timp ce facea o excursie cu prietenii in muntii Montserrat, in apropiere de Barcelona, Spania.

Video