Aprecieri pe Facebook

duminică, 10 decembrie 2017

Video, Vocea Romaniei 2017, Sezonul 7, Editia 15, SEMIFINALA, Vineri 08 Decembrie 2017, Pro TV

Video, Vocea Romaniei 2017, Sezonul 7, Editia 15, SEMIFINALA, Vineri 08 Decembrie 2017,  Pro TV,



ECHIPE SI ANTRENORI SEZON 7

#EchipaTudor
Antrenor Vocea Romaniei
Actor, muzician, compozitor și producător. Tudor Chirilă a fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației VAMA,formula in care a lansat trei albume: "Vama", "2012" si "Better".
De-a lungul celor 21 de ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 90 de cantece.

#EchipaLoredana
Antrenor Vocea Romaniei
Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.

Vizionati in continuare>>>

A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si canta pe tot parcursul scolii si al liceului la Onesti.

#EchipaSmiley
Antrenor Vocea Romaniei
Smiley, unul dintre cei mai populari artisti romani ai momentului, ne-a cucerit iremediabil cu pasiunea sa pentru muzica si cu zambetul sau inconfundabil. Orice postura, de interpret, compozitor, producator, om de televiziune sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

Dezinvolt, original si amuzant, Smiley da tonul la buna-dispozitie si asigura toate ingredientele unui show reusit.

#EchipaDespot
Antrenor Vocea Romaniei
Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România. Liderul trupei Vița de Vie, Adrian este un artist complex, are o personalitate puternică, este sincer, independent și are un umor fin. În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți și este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

Video din aceasta editie:










Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu